Προσθέστε μόνο νερό!
Οι σκόνες DairyBasic instant ICE έχουν σχεδιαστεί για εύκολη προετοιμασία παγωτού σταθερής ποιότητας.
Instant ICE σκόνη: για την παρασκευή παγωτού σε μπάλα χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Μπορεί να παρασκευαστεί μόνο με νερό, χτυπημένο με έναν τυπικό μίξερ και στη συνέχεια να αποθηκευτεί για αρκετές ώρες στην κατάψυξη.
SOFT ICE σκόνη: για την παρασκευή υγρού συμπυκνώματος. Αυτό το συμπύκνωμα μπορεί να επεξεργαστεί με μια μηχανή παγωτού για να δημιουργήσει ένα νόστιμο και οικονομικό παγωτό.
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Συσκευασία: Τυπικές σακούλες 25kg DairyBasic.
Κύλινδρος κατασκευασμένος από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα
N2O (615g – E942 τροφίμων)
Τελείως αναλώσιμος και φιλικός προς το περιβάλλον
Σύμφωνα με όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες και κανονισμούς
Δοκιμασμένος υπό πίεση στα 165 bar
Δωρεάν ακροφύσιο με την αγορά σας
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Όταν παραγγείλετε, θα λάβετε το track and trace σας μέσω email ή sms. Αν χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία σας, μη διστάσετε να στείλετε email στην υποστήριξή μας: orders@fast-gas.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ;
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός μερικών ημερών.
Βάρος: 48 kg
Μέγεθος: 1, 12, 24, 6
SKU: N/A
Η λεκάνη από λευκό μάρμαρο είναι πλήρως γυαλισμένη και από τις δύο πλευρές. Η λευκή μαρμάρινη λεκάνη έχει μια υπέροχη κρεμ/λευκή χρωματική μετάβαση. Η λευκή μαρμάρινη λεκάνη έχει διάμετρο 40 εκ. και ύψος 15 εκ. και διαθέτει τυπική διάσταση οπής αποχέτευσης, δηλαδή 1 1/4 ίντσες.
Προδιαγραφές:
Διαστάσεις: 40x15
Υλικό: Γυαλισμένο μάρμαρο
Χρώμα: Λευκό/Λευκό
Από τη στιγμή που η δημοτικότητα των Φορτιστών Κρέμας Άχνης άρχισε να αυξάνεται στον κόσμο τον 21ο αιώνα, αυτό το προϊόν έχει αναπτυχθεί απίστευτα. Σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Φορτιστές Κρέμας Άχνης για διάφορους σκοπούς, κυρίως στον τομέα των τροφίμων και ποτών, λόγω της ικανότητάς τους να εγκλωβίζουν αέριο νιτροξείδιο του αζώτου (N2O) σε υγρή μορφή και να το αερίζουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
Εκτός από τα παραπάνω, οι Φορτιστές Κρέμας N2O έχουν επίσης βρει το δρόμο τους σε πολλά νοικοκυριά σε όλη την Ευρώπη, όπου οι άνθρωποι αναπαράγουν γαστρονομικές δημιουργίες. Σας ενημερώνουμε για όλα τα πλεονεκτήματα και τις διαφορετικές χρήσεις των Φορτιστών Κρέμας Άχνης σε αυτό το κείμενο.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣ ΆΧΝΗΣ
Ένας φορτιστής κρέμας άχνης είναι κυρίως μια μεταλλική κασέτα ή κύλινδρος γεμάτος με αέριο νιτροξείδιο του αζώτου (N2O). Ως παράγοντας χτυπήματος, χρησιμοποιείται σε μια συσκευή διανομής κρέμας άχνης.
Η πιο βασική και ευρέως γνωστή χρήση των Φορτιστών Κρέμας Άχνης είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας κρέμας άχνης για ζεστά ροφήματα και γαρνιτούρες επιδορπίων.
Οι σκόνες DairyBasic Instant Yogo και Instant Custard έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν εύκολα ένα νόστιμο γαλακτοκομικό σνακ. Απλά ανακατεύοντας τη σκόνη σε νερό, το προϊόν γίνεται παχύ και κρεμώδες.
Προετοιμασία: Γεμίστε ένα μπολ με νερό, προσθέστε τη σκόνη instant, ανακατέψτε με κουτάλι, αφήστε το να ξεκουραστεί για 2 λεπτά για να αποκτήσει την κατάλληλη υφή, απολαύστε το instant yogo ή custard.
Γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Μπανάνα
Θα θέλατε να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω; Τότε επιλέξτε μια ροζ κρέμα φράουλας. Αυτή η συνταγή παρέχει μια ελαφριά και αέρινη κρέμα, και χρειάζεστε μόνο τέσσερα υλικά.
Για αυτή τη συνταγή, χρειάζεστε φρέσκες φράουλες, αλλά δεν είναι καταστροφή αν επιλέξετε κατεψυγμένες φράουλες. Αυτή η κρέμα μπορεί να συνοδεύσει πολλά επιδόρπια και μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική ολοκλήρωση για κέικ, πίτες ή τηγανίτες. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες.
ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;
250 ml κρύα κρέμα χτυπημένη
30 ml πουρέ φράουλας
30 g ζάχαρη άχνη
40 g πουτίγκα βανίλιας ή φράουλας (σε σκόνη)
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;
Ένα μίξερ
Ραβδομπλέντερ
Ένα μπολ, κατά προτίμηση μεταλλικό ή γυάλινο
Ένα σουρωτήρι για τη ζάχαρη άχνη.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;
Βάλτε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά πριν τη χρήση
Βάλτε τις φράουλες στο μπλέντερ ή χρησιμοποιήστε το ραβδομπλέντερ
Βάλτε την κρύα κρέμα, τον πολτοποιημένο πουρέ φράουλας, τη ζάχαρη άχνη και την πουτίγκα στο κρύο μπολ
Ξεκινήστε να χτυπάτε στη χαμηλότερη ρύθμιση
Όταν παρατηρήσετε ότι η κρέμα αρχίζει να πήζει λίγο